6972337514 Μασσητός 21, Κρανίδι tkremidas2@gmail.com
hero image
 
 

ΓΕΡΑΝΟΙ
Trans & Frigo Κρεμμύδας | Αργολίδα


Η εταιρεία μας “Trans & Frigo Κρεμμύδας” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα, δραστηριοποιείται και στο χώρο των ανυψώσεων με γερανούς, προσφέροντας υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε σύγχρονους γερανούς και έμπειρους χειριστές είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ανύψωσης. Μπορούμε να ανυψώσουμε και να τοποθετήσουμε οποιοδήποτε αντικείμενο, ανεξαρτήτου βάρους, όγκου κι ευαισθησίας σε οποιοδήποτε χώρο και σε ύψος έως και 40 μέτρα.

Έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την Αργολίδα, η εταιρεία μας, έχει αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιό δύσκολες και σύνθετες εργασίες.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ανελκύσεις Σκαφών
  Ανυψώσεις Βαρέων Αντικειμένων
  Ανυψώσεις Μηχανημάτων
  Καθελκύσεις Σκαφών
  Ανυψώσεις Οικοδομικών Υλικών
  και οποιαδήποτε άλλη εργασία απαιτεί την χρήση γερανού
 
Οι χειριστές των γερανών μας διακρίνονται από την επαγγελματική τους κατάρτιση, έχουν πολύχρονη εμπειρία και επίσης εκπαιδεύονται από την εταιρεία σε θέματα ασφάλειας και υγείας που αφορούν τις εργασίες τους.

Βασικό στόχος μας είναι η πλήρης κατανόηση και αντίληψη των αναγκών που έχουν οι πελάτες μας, καθώς και η συνεχής μας προσπάθεια για την πλήρη κάλυψή τους από το αρχικό μέχρι το τελευταίο στάδιο.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν χρειάζεστε γερανό για να πραγματοποιήσετε κάποια εργασία, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.