6972337514 Μασσητός 21, Κρανίδι tkremidas2@gmail.com
hero image
 
 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Trans & Frigo Κρεμμύδας | Αργολίδα


Στην μεταφορική εταιρεία μας “Trans & Frigo Κρεμμύδας” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα, οι μεταφορές των αντικειμένων ή των εμπορευμάτων σας, γίνονται με γνώμονα την ασφάλεια, την εμπρόθεσμη χρονικά εκτέλεση της μεταφοράς και την χαμηλή τιμολογιακή πολιτική εναρμονισμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Με βάση την εμπειρία ετών, η μεταφορική εταιρεία μας, είναι σε θέση να εγγυηθεί για τις μεταφορές των αντικειμένων σας σε κάθε σημείο της Αργολίδας και όλης της Ελλάδας, με σαφείς πληροφορίες για την διάρκεια της μεταφοράς καθώς και για την άψογη μεταφορά των προϊόντων χωρίς φθορές.

Η οργανωτική αρτιότητα του προσωπικού μας, μας επιτρέπει να διεκπεραιώνουμε με ταχύτητα και ασφάλεια κάθε μεταφορά. Έτσι, συνδυάζοντας την ποιότητα με την εμπειρία και τη συνέπεια με τον επαγγελματισμό, η μεταφορική εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η έμπειρη ομάδα μας, διαθέτοντας φορτηγά με υδραυλική πόρτα, αναλαμβάνει μεταφορές εμπορευμάτων εδάφους στην Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα. Τα εμπορεύματα διανέμονται και καταλήγουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, με σαφείς πληροφορίες για την διάρκεια της μεταφοράς.
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Χάρη στο σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, μπορούμε να μεταφέρουμε οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε στην Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα. Μεταφέρουμε άμεσα και με ασφάλεια οικοδομικά υλικα, μηχανήματα, σκάφη και κάθε είδους βαρέα αντικείμενα.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε μεταφορά σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.