6972337514 Μασσητός 21, Κρανίδι tkremidas2@gmail.com
hero image
 
 

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ 
Trans & Frigo Κρεμμύδας | Αργολίδα


Η ανάγκη μεταφοράς προϊόντων που χρήζουν ιδιαίτερες συνθήκες μεταφοράς, οδήγησαν την μεταφορική εταιρεία μας στη δημιουργία υπηρεσιών ψυγειομεταφορών.

Έτσι, η μεταφορική εταιρεία μας “Trans & Frigo Κρεμμύδας” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα, διαθέτοντας σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και έμπειρο προσωπικό, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα των ψυγειομεταφορών.

Με ασφάλεια και συνέπεια μεταφέρουμε οτιδήποτε χρειάζεται ειδική μεταφορά με φορτηγά ψυγεία, όπως τρόφιμα, ευπαθή προϊόντα ή άλλα προϊόντα που έχουν ανάγκη ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε όλη τη διαδρομή, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

πηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο στην μεταφορά ευπαθών προϊόντων σε χαμηλή θερμοκρασία - ψύξη, όσο και σε βαθιά ψύξη - κατάψυξη. Τα οχήματά μας διαθέτουν υδραυλική πόρτα, ώστε το φόρτωμα - ξεφόρτωμα των προϊόντων να γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία.

Η αξιοπιστία, η συνέπεια, η ταχύτητα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα της συνεργασίας μας.

Στόχος μας είναι τα προϊόντα σας να φτάνουν αναλλοίωτα στον προορισμό που επιθυμείτε και εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αργολίδα και όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε ψυγειομεταφορά σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.