6972337514 Μασσητός 21, Κρανίδι tkremidas2@gmail.com
 
 

Trans & Frigo Kremmidas
Μεταφορές, Ψυγειομεταφορές & Γερανοί Αργολίδα


Η μεταφορική εταιρεία μας “Trans & Frigo Kremmidas” η οποία εδρεύει στην Αργολίδα και πιό συγκεκριμένα στο Κρανίδι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο των μεταφορών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, καθώς μεταφορές δύσκολων φορτίων, όπως βαρέων και εύθραυστων αντικειμένων. Εκτελούμε επίσης ανέλκυση - καθέλκυση σκαφών, ανύψωση βαρέων αντικειμένων και οποιαδήποτε άλλη εργασία με γερανό σε όλη την Αργολίδα.
 
 
 
 
 
ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ

στο χώρο της μεταφοράς και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν, έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας και στον χώρο της ψυγειομεταφοράς. Με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία μπορούμε να μεταφέρουμε οποιοδήποτε ευπαθή προϊόν χρειάζεται συνθήκες ψύξης.

Έτσι, λοιπόν, με έδρα το Κρανίδι, μπορούμε να αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορές, ψυγειομεταφορές και εργασίες με γερανούς στην Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα, με ασφάλεια, υπευθυνότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τις οικονομικές τιμές μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την μακρόχρονη συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό πελατών στην Αργολίδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
Η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να είμαστε πάντα εδώ για εσάς και να προσπαθούμε διαρκώς για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχοντας πάντα ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε μεταφορά σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.